Garasjeporter – Komfort og fleksibilitet

Trådløs betjening giver optimal komfort

Hos NASSAU skaber vi den optimale komfort og sikkerhed i din hverdag. En garageport fra NASSAU er altid udstyret med el-betjening, som giver dig mest mulig komfort i hverdagen.

Som standard leverer vi 2 stk. fjernbetjeninger til hver port. Det giver dig mulighed for at have én inden for og en i bilen, så du altid kan køre ind i tørvejr. Derudover tilbyder vi en 4 kanals fjernbetjening, 2 kanals trådløs vægsender og trådløs kodetastatur, som giver dig øget sikkerhed i garagen.

Vores automatiske portåbner er udstyret med en lydsvag tandrem og en automatisk soft start- og stopfunktion. Når du har en garageportåbner fra NASSAU er porten i princippet altid låst, når den er lukket. Dette skyldes at modstanden i motoren sikrer, at porten ikke kan løftes. Det giver dig optimal sikkerhed mod uønskede gæster.

Endvidere er NASSAU’s fjederarrangement konstrueret på en sådan måde, at hvis nogen forsøger at tvinge porten op, kolliderer den øverste sektion med selve akslen og fjederarrangementet, og det er derfor ikke muligt at tvinge porten op.

Produkt Info

  • Bredde: 2000 – 3000 mm
  • Højde: 1940 – 2230 mm
  • 10 forskellige standardfarver
  • Blankt aluminium indvendigt eller RAL9002
  • Mulighed for vinduer model Vision
  • El-betjening er standard med 2 stk. fjernbetjeninger
  • Portblad i aluminium

1 kanals fjernbetjening (2 stk. leveres som standard)

4 kanals fjernbetjening (kan vælges som tilbehør)
Trådløs kodetastatur (kan vælges som tilbehør)
2 kanals trådløs vægsender (kan vælges som tilbehør)

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)